• Afrikaanse rozen in elke hoeveelheid

  Bij Rosalink bestelt u Afrikaanse rozen in elke gewenste hoeveelheid: van één enkele doos tot honderdduizenden stelen. Snel, betrouwbaar en afkomstig van de beste Afrikaanse telers.

  Rosalink startte in 1999 met het importeren van rozen. Inmiddels zijn we een van de grootste leveranciers van Afrikaanse rozen. Dagelijks importeren we circa 1 miljoen stelen uit onder meer:
  Kenia
  Oeganda
  Tanzania
  Zambia

  Onze rozen worden frequent gecontroleerd door het externe kwaliteitsbureau Flower Watch.

  Breed assortiment, scherpe tarieven

  Door onze schaalgrootte en een uitgebreid kwekersnetwerk bieden we jaarrond niet alleen grote aantallen aan, maar ook een breed assortiment van verschillende knopmaten en een hoge kwaliteit. Bovendien zijn door onze schaalgrootte en onze low-coststructuur onze tarieven scherp. Niet voor niets leveren we aan een aantal van de grootste Europese retailers.

  Snel en flexibel

  Ondanks onze schaalgrootte zijn we flexibel. We draaien onze hand niet om voor levering binnen een half uur in uw box in FloraHolland Aalsmeer. Daarnaast zijn we in staat de door u bestelde rozen pasklaar af te leveren, bijvoorbeeld in uw hoes of voorzien van voeding. In welk fust en op welke kar u maar wilt.

  Uw partner?

  Rosalink is uw leverancier van Afrikaanse rozen. Meer weten? Neem contact op via 0297-363475 of info@rosalink.nl.